پرورش کانگورو به عنوان منبع غذایی
پژوهشگران استرالیایی می گویند خوردن گوشت کانگورو به جای گوشت گاو و گوسفند، می تواند بطور قابل ملاحظه ای در جلوگیری از انتشار گازهای گلخانه ای موثر باشد. گاز متان که گاوها و گوسفندان با بادگلو و باد معده خود تولید می کنند، حتی از دی اکسید کربن هم بیشتر به محیط زیست آسیب می رساند. اما بر اساس یافته های جدید، به دلیل تفاوت دستگاه گوارش کانگوروها با گاوها و گوسفندان، بادگلو و بادمعده کانگوروها، گاز متان تولید نمی کند. دکتر جورج ویلسون از اداره حیات وحش استرالیا، با توجه به این یافته ها، توصیه می کند که دامداران به جای گاو و گوسفند بهتر است کانگورو پرورش دهند. او می گوید ساختار سلولی اندام گوارش این جانواران کیسه دار، با گاوها و گوسفندان متفاوت است. دامهایی مانندگوسفند و گاو، یازده درصد آلودگی های کربنی استرالیا را تولید می کنند و در سال های گذشته، تلاش های زیادی برای حل این مشکل انجام شده است. اکنون دکتر ویلسون معتقد است که جواب این معما، ممکن است کانگورو باشد. او می گوید: “گوشت کانگورو مزه عالی دارد، بی شباهت به گوشت گوزن نیست، فقط طعم آن قدری متفاوت است“. درمزارع و دامداری های کشور پهناور استرالیا، درحال حاضر سی میلیون کانگورو پرورش داده می شود. اما دکتر جورج ویلسون آرزو دارد که پرورش این نوع جانور، به گونه قابل ملاحظه ای افزایش یابد تا گوشت کانگورو بتواند جای گوشت سایر دام ها را در سفره خانواده ها بگیرد.
+ نوشته شده در سه شنبه ۱۳۹۱/۰۹/۱۴ساعت ۸:۱۴ ب.ظ  توسط یاسین اوحدی
|
|