- خـــــــــــــــــــــــــوا ص انجيــــــــــــــــــــــر

انجير لذت کاهست ،هم خوشي دراطعام ، هم صحت در بدن است ، هم انبساط تن ، در معالجه

کبد و تصفيه خون مفيد است ودر مورد سل و سرطان بسيار مفيد است . عربها بيماري سفليس

را با خوردن انجير و بادام و امساک از چيزهاي ديگر معالجه ميگردد .

انجير گرم و تر و براي درد سينه و سرفه و بيماري مبرد نافع است . ولي افراط آن براي چشم و معده مضّر است و مصلح آن کرفس است . انجير سرشار از ويتامينهاي آ ، ب، ث،

و داراي مواد چربي ازيته ، قند ، آهن ، کلسيم مي باشد ، اگر در شير بجوشانند ، جوشا نده اي

است که غرغره ي آن براي تورم لثه هاي دندان سودمند است .

+ نوشته شده در  یکشنبه ۱۳۹۱/۰۸/۲۱ساعت ۸:۳۷ ب.ظ  توسط متین فروغی  |