خـــــــــــــــــــــــوا ص هـــــــــــــــــــــــويج
هويج سرشار از ويتامين آ ، ب ، د ، ث ، ب ، ا ست داراي آهن ، منگنز وچند فلزحياتي ديگر است. و داراي قندي ا ست که براي مبتلايان به مرض قند ضرري ندارد و مقوي است . خوردن آن پوست را نرم و لطيف و قشنگ مي کند و براي دردهاي معده و پا يين آ وردن تب مسکن خوبي مي باشد و نيز جوشانده ي هويج و پياز که به آن آبليمو زده باشند عامل موثري براي درمان امراض عصبي است. به علت داشتن ويتامينهاي آ، ب، د، تاثير نيکويي در رشد دارد و براي کم خوني و کمبود ويتامين زياد توصيه شده است امراض کبدي و صفرايي و کليوي را درمان مي کند و همچنين در رفع قولنج و بيماري آپاند يس نيز موثر مي باشد .
+ نوشته شده در یکشنبه ۱۳۹۱/۰۸/۲۱ساعت ۸:۳۷ ب.ظ  توسط متین فروغی
|
|