خـــــــــــــــــــــــوا ص هـــــــــــــــــــــــويج

هويج سرشار از ويتامين آ ، ب ، د ، ث ، ب ، ا ست داراي آهن ، منگنز وچند فلزحياتي ديگر است. و داراي قندي ا ست که براي مبتلايان به مرض قند ضرري ندارد و مقوي

است .

خوردن آن پوست را نرم و لطيف و قشنگ مي کند و براي دردهاي معده و پا يين آ وردن

تب مسکن خوبي مي باشد و نيز جوشانده ي هويج و پياز که به آن آبليمو زده باشند عامل

موثري براي درمان امراض عصبي است.

به علت داشتن ويتامينهاي آ، ب، د، تاثير نيکويي در رشد دارد و براي کم خوني و کمبود

ويتامين زياد توصيه شده است امراض کبدي و صفرايي و کليوي را درمان مي کند و همچنين

در رفع قولنج و بيماري آپاند يس نيز موثر مي باشد .

+ نوشته شده در  یکشنبه ۱۳۹۱/۰۸/۲۱ساعت ۸:۳۷ ب.ظ  توسط متین فروغی  |